Veliki povratak Sagmajstera!

Kriza je prebrođena. Nakon 11. etape od Antofagaste do El Salvadora možemo konstatovati da je Gabor Sagmajster ponovo uhvatio dobar ritam.

Danas je startovao kao poslednji motociklista i uspeo je tokom vožnje da pretekne skoro 30 rivala.

- Vozili smo 749 kilometara, a na specijali smo prešli 605 kilometara. Što je mnogo, mnogo je. Nikako da prođe dan. Proveo sam na motoru skoro 12 sati. Iscedili su nas ove godine kao nikad do sada. A predstoji nam jedan od najtežih dana. Vozićemo u Atakami čak 150 kilometara po dinama. To je pre svega ispit za motor, biće sve na maksimumu, jer su vrućine velike. Moj KTM je možda i najstariji ovde. Ima tri godine. Izdržaće valjda, a ako on bude funkcionisao, za mene ne brinite, ja ću doći do cilja – izjavi je Gabor Sagmajster.

Do kraja ovogodišnjeg izdanja Dakara ostalo je još dva dana, a Gabora posle jedanaestog dana jedino interesuje da malo spava.

- Prošlu noć sam spavao samo četiri sata, tako da mi je sada najvažnije da se dokopam kampa i mog šatora, kako bih spavao. Pre toga ću svakako porazgovarti sa kolegama o danu koji je za nama, odnosno o sledećem takmičarskom. Veliki pozdrav svim ljudima koji prate Dakar i navijaju za mene. Ostalo je još malo, naći ću načina i snage da stignem do cilja – dodao je Sagmajster.

Rezultati 11. etape od Antofagaste do El Salvadora: Siril Depre (Francuska, Jamaha) 6:38,59, Olivije Pan (Francuska, Jamaha) +2,37, Žordi Viljadoms (Španija, KTM) +3,02… 51. mesto Gabor Sagmajster (Srbija, KTM)…

Generalni plasman: Mark Koma (Španija, KTM) 48:39, 41, Bareda Bort (Španija, Honda) +37,36, Žordi Viljadoms (Španija, KTM) +1:52, 56… 53. mesto Gabor Sagmajster (Srbija, KTM) +20:23,29…

New Air Max 2017 Mens Sneakers Sale,Official New Air Max 2017 Womens Online