Otvorena NOVA Euro Petrol benzinska stanica

Savremena pumpa na vitalnoj saobraćajnici grada u Subotici

U jednoj od najfrekventnijih ulica u Subotici, na Beogradskom putu, juče, 27. aprila 2015. je puštena u rad nova Euro Petrol benzinska stanica.

Benzinska stanica je u potpunosti automatizovana, što podrazumeva praćenje svih procesa rada elektronskim putem. Na novoj lokaciji su instalirani interaktivni multimedijalni točioni aparati, koji se u Srbiji koriste samo još na jednoj lokaciji. Benzinska stanica poseduje sve vrste naftnih derivata: Evro Premijum BMB 95, Evro BMB 98, Evro Diesel i Auto Gas TNG. U skladu sa međunarodnim standardima poslovanja prema kojima kompanija Euro Petrol (ISO 9001:2008, ISO 14001:2005, OHSAS 18001:2008 ) posluje, ispoštovani su najsavremeniji standardi u distribuciji i maloprodaji naftnih derivata, bezbednosti, te ekološke zaštite.

Da bi obradovao potrošače koji dolaze na novu lokaciju, Euro Petrol je pripremio niz iznenađenja i poklona - svi sugrađani koji od 28. do 30. aprila natoče na novoj BS, biće u prilici da osvoje nagrade – besplatno gorivo, uslugu pranja i usisavanja automobila, auto kozmetiku itd. Uz korišćenje EPK kartice, potrošači će uštedeti i do 5 dinara po kupljenoj litri goriva, a očekuje ih i niz popusta za pranje automobila, auto kozmetiku itd.

Nova moderna pumpa pruža kompletnu uslugu za automobil - od goriva vrhunskog kvaliteta, usluge pranja i usisavanja automobila, visokokvalitetne auto kozmetike… Potrošače će obradovati bogata ponuda od preko 1.000  domaćih i inostanih artikala u shopu, besplatan wi fi, te naravno, odličan ukus kafe. Takođe, na novoj BS se mogu kupiti nove, lake TNG boce. Radno vreme nove pumpe je od 0 do 24 h.

U 2015. godine, kompanija Euro Petrol, članica Lion Group, je značajno proširila svoju prodajnu mrežu, te povećala broj benzinskih stanica sa 20 na 30, na preko 20 lokacija širom Srbije.

Air Jordan XI 11 Wool